Mitä markkinointitoimisto tekee?

Helpotamme ja lisäämme yrityksenne asiakasvirtaa ja myyntiä.


Suunnittelemme toimintoja ja asioita viestinvälitykseen, jotka tukevat asiakkaidemme myyntiä rakentamalla dialogia heidän ja heidän asiakkaidensa välille. Hyvä tuote ei myy itse itseään, vaan tuotteelle tai palvelulle täytyy kehittää nimi, ulkoasu, myyntikanavat ja siitä täytyy myös kertoa oikealla tavalla niille ihmisille, jotka tästä ovat kiinnostuneita – tai voisivat olla.

Logo- ja yritysilmesuunnittelu

Logo on usein ensimmäinen yritysviestinnän elementti, jonka asiakas näkee. Se on kuin ensivaikutelman luova kädenpuristus – hetki, jolloin odotukset ja käsitykset yrityksestä muodostetaan. Tämän ensivaikutelman antamisen lisäksi logo usein jää myös mieleen. Mikä oli ensikohtaamisen jälkimaku?

Hyvin suunniteltu logo viestii yrityksen arvoja ja asenteita, sekä auttaa potentiaalista asiakasta tunnistamaan itsensä yrityksen kohderyhmässä. Onko tämä oikea yritys palvelemaan tarpeitani? Haluanko olla tekemisessä tämän yrityksen kanssa? Onko yrityksen tuottama laatu ja arvo minulle oikealla tasolla? Näihin usein tiedostamattomiin kysymyksiin logo ja yritysilme antaa vastauksen. Siitä joko tykätään tai ei tykätä.

Lue lisää logosuunnittelusta >
logosuunnittelu
Responsiiviset verkkosivut

Digitaalinen markkinointi

Kun asiakkaat etsivät itse tietoa haluamistaan palveluista, niin markkinointikanava ja jakelukanava ovat usein yksi ja sama, hakukoneiden toimiessa välittäjänä. Me suunnittelemme digitaaliset markkinointi- ja jakelukanavat tuotteille ja palveluille niin, että ne löytyvät hakukoneiden huippusijoilta, aktivoivat asiakkaita ja tuottavat lisää myyntiä, arvoa ja lisäarvoa.

Tuotamme mm:

• Verkkosivut ja verkkokaupat
• Hakukoneoptimointi ja -markkinointi
• Sähköinen suoramarkkinointi
• Verkkoanalytiikka ja liidigenerointi

Katso tästä, miten me teemme digitaalista markkinointia >

Painoviestintä

Suunnittelemme ja tuotamme myös painetut markkinointimateriaalit kuten käyntikortit, flyerit, esitteet, julisteet ja messumateriaalit. Työskentelemme samoissa tiloissa erittäin hyvän hintalaatusuhteen omaavan painon, Painonet Oy:n kanssa Helsingin Hakuninmaalla, joten meillä on painotuotteiden suunnittelu ja tuotanto samoissa tiloissa.

Kun suunnittelu, materiaalien valinta, painatus, jälkikäsittely, laadunvalvonta ja toimitus on kaikki samoissa käsissä, niin asiakkaillemme se näkyy ylivoimaisena laatuna, nopeana toimituksena ja edullisempana hintana.

Tutustu painetun markkinointiviestinnän palveluihimme >
Painotuotteet
Onko kaikki hyvin – Vai voisiko jokin olla paremmin?

Toimiiko yrityksenne myynti ja markkinointi niin hyvin kuin mahdollista?


Voisiko joku asia yritysilmeessänne, markkinnoinnissa, mainonnassa tai myynnissänne olla nykyistä paremmin? Haluaisitteko lisää asiakasvirtaa verkkosivuillenne tai parempaa menekkiä palveluillenne? Jos teillä olisi kapasiteettia palvella enemmän asiakkaita, antakaa meidän täyttää sitä.

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä!