Sahanpuru

Sahanpuru lehtimainokset
[sbwp_headings title=”Työkaluja maailman rakentajille” description=”Sahanpuru” alignment=”align-center” separator=”enable”]

Sahanpuru (Renou Oy) on yritys, joka myy laadukkaita puuntyöstövälineitä ja työkaluja tee-se-itse -ihmisille. Suunnittelimme heille logon ja yritysilmeen, sekä toteutamme erilaisia mainonnan ja markkinoinnin toimenpiteitä tukeaksemme yrityksen itse pyörittämäänsä verkkokauppaa.

Logosuunnittelussa lähtökohtana oli metsätyövaatteissa esiintyvä oranssi huomioväri, käsinkosketeltava vaikutelma ja puuntyöstön tekemisen meininki naarmuineen – ja sahanpuruineen.

Digisähkö

[sbwp_headings title=”Skandinaavista selkeyttä” description=”Digisähkö Oy” alignment=”align-center” separator=”enable”]

Uudella taloautomaatioon erikoistuneella sähköurakointiyrityksellä Digisähköllä oli luonnosmainen logo ja yritysilme, jonka saimme kirkastettavaksi ja viimeisteltäväksi. Logon ja yritysilmeen suunnittelun lisäksi olemme valokuvanneet, suunnitelleet käyntikortit, lomakepohjat, tarjouskansiot, ikkunateippaukset ja useita lehtimainoksia sekä esitteitä heidän markkinointinsa ja myyntinsä tueksi.

Suunnittelemamme ilme ja markkinoinnin sekä mainonnan toimenpiteet perustuvat selkeydelle ja helppoudelle. Monimutkaisten ja teknisten asioiden tuomat hyödyt ja elämykset loppukäyttäjälle menevät teknisen jargonin edelle.

LVI-Wabek

[sbwp_headings title=”Markkinoinnin visuaalinen linja ”nextille levelille”” description=”LVI-Wabek Oy” alignment=”align-center” separator=”enable”]

LVI-tukkukaupan edelläkävijä LVI-Wabek Oy kasvaa ja kehittyy digitalisaatioon, markkinointiin ja asiakaspalvelunsa kehittämiseen panostamalla.

Heillä oli tarve nostaa painetun markkinointiviestintänsä, eli esitteiden ja tuotekatalogiensa visuaalinen ilme ja markkinoinnin teho ”nextille levelille”, joten he ottivat yhteyttä Pushiin. Suunnittelimme, valokuvasimme ja tuotimme heille uuden visuaalisen linjan, jota heidän oma markkinointiosastonsa pystyy hyödyntämään myös omassa inhouse-markkinointituotannossaan.

Fitness Club Nurmijärvi

[sbwp_headings title=”Iloa, terveyttä ja hyvinvointia!” description=”Fitness Club Nurmijärvi” alignment=”align-center” separator=”enable”]

Nurmijärven keskeisimmällä sijainnilla 2016 aloittanut liikuntakeskus tilasi meiltä yritysilmeen suunnittelun ja toteuttamisen kaikkine elementteineen: logo ja yritysilme, ikkunateippaukset, kyltit, opasteet sekä muut julkisivun ja interiöörin sisustuselementit.

Suunnittelemme, toteutamme ja kehitämme myös Fitness Club Nurmijärven verkkosivuja sekä digitaalista ja perinteistä markkinointia ja mainontaa.

www.fitnessclubnurmijarvi.fi

Painotuotteet
Valokuvauspalvelut
Markkinointi- ja sisustuselementit

Valitut Palat

printtimedian suunnittelua
[sbwp_headings title=”Ei mikään ”mummomedia”” description=”Valitut Palat” alignment=”align-center” separator=”enable”]

Valittujen Palojen mediamyyntiosasto on käyttänyt Pushia alihankkijanaan jo vuodesta 2010. Olemme tuottaneet heille vuosien varrella AD- ja copy-palveluja, digitaalista suunnittelua eri verkkosivuille, graafisen suunnittelun tuotantopalveluja sekä valokuvausta.

Vaikka Push! ja Valitut Palat on keskittyneet yhteistyössään lähinnä advertoriaaleihin ja printtimainonnan kampanjakokonaisuuksiin, olemme suunnitelleet heille myös kirjankansia, juliste- ja muita markkinointimateriaaleja sekä konsultoineet CRM-järjestelmän kilpailutuksessa.