Keskusteltaisiinko?

Ota yhteyttä. Tehdään maailmasta yhdessä pikkuisen parempi!


Markkinointitoimisto Push! Oy
c/o Zeroten Oy

Malmin Raitti 17 C, 00700 Helsinki
Puh: +358 44 099 4499

Y-tunnus: 2263231-6

Jätä viesti!

Vastuuhenkilöt

Juhana Tikkanen
Toimitusjohtaja, Creative Director

Vastaan asiakkuuksista, konseptisuunnittelusta ja palveluidemme visuaalisesta puolesta. Yli viidentoista vuoden mainos- ja markkinointialan yrittäjäkokemuksellani ja graafisen alan koulutuksellani osaan opastaa asiakkaitamme tuloksia tuottavaan markkinointiviestintään. Tiedän mikä näyttää hyvältä ja mikä toimii. Kun tämä tieto ja kokemus yhdistetään kaupallisiin tavoitteisiin, pystyn tarjoamaan asiakkailleni avainindikaattoreilla mitattavia tuloksia liiketoiminnan tavoitteiden tueksi.

etunimi.sukunimi@pushmarketing.fi
+358 44 099 4499

LinkedIn

Juhana Tikkanen
Sakari Alvesalo
Sakari Alvesalo
Online marketing strategist

Olen Google AdWords Academy -koulutusohjelman läpikäynyt ja sertifioitu hakukoneoptimoinnin ja -markkinoinnin asiantuntija. Ennen työskentelyä Pushilla olen aikaisemmin toiminut hakukonespesialistina Etelärannassa, Gasum Oy:n markkinointianalyytikkona sekä copywriterinä Yelp.com -palvelussa. Ammattiosaamiseni pohjautuu syvällisen verkkoanalytiikan tietotaidon yhdistämisestä uusiempien verkkotekniikoiden ja digitaalisen markkinoinnin käytäntöjen tuntemukseen sekä sisällöntuottamiseen.

etunimi.sukunimi@pushmarketing.fi
+358 50 3222 698

LinkedIn

Juha Lehikoinen
Projektijohtaja

Olen toiminut internetin ympärille kasvaneilla aloilla reilut parikymmentä vuotta suunnitellen, johtaen ja konsultoiden tuhansissa verkkopalvelu-, mobiili- ja markkinointiprojekteissa. Vahvuuteni on teknisessä osaamisessa ja business-realiteettien ja suurien kokonaisuuksien hahmottamisessa ja hallitsemisessa.

etunimi.sukunimi@pushmarketing.fi
+358 50 5544 786

Juha Lehikoinen
Juha Ojanen
Juha Ojanen
Site Builder

Vastaan Pushilla useimmista verkkosivujen sisällönhallintajärjestelmien, kuten WordPressin asennuksista ja sivustojen teknisistä aspekteista. Minulla on myös pitkä kokemus verkkokaupoista, hakukonemarkkinoinnista, radiomainonnasta sekä maahantuonnista ja tukkukaupan alasta.

etunimi.sukunimi@pushmarketing.fi
+358 40 581 9784

Dmitri Krylov
Lead Developer

HTML, JavaScript, Java, PHP, XML, SMTP, Windows NT, PocketPC, C, C++, eMbedded Visual C++ STL, OLEDB, WINAPI, COM, ATL, Windows CE, SQLCE, Http protocol, ASP.NET, AJAX, MFC, MySQL, mSQL, SQL, TCP/IP, Microsoft Visual Studio 2005, WordPress, REST API ja mitähän näitä nyt oli…

etunimi.sukunimi@pushmarketing.fi

Dima

Laskutus

Verkkolaskutus

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori: OpusCapita Group Oy (003710948874)
Verkkolaskuosoite: BELRFI00250239
OVT-tunnus: 003722632316

Perinteiset laskut

Jos lähetätte meille laskuja paperisina, olkaa hyvä ja lähettäkää ne skannauspalveluumme:

Markkinointitoimisto Push! Oy
PL 77560
00063 LASKUNET

Jos lähetätte meille laskuja tiedostoina, kuten pdf-muodossa, olkaa hyvä ja lähettäkää ne skannauspalveluumme:

MarkkinointitoimistoPushOy.FI.P.103670-6@docinbound.com